Σάββατο 18 Απριλίου 2015

RAAAGNAAR LOTHBROOOK



Αν δεν βλέπεις Vikings αυτός ο τίτλος πραγματικά δε σου λέει απολύτως τίποτα.

Αν όμως βλέπεις ξέρεις ότι είναι RAAAGNAAR LOTHBROOOK και σίγουρα όχι Ragnar Lothbrok. 

Πολύ ωραίο το Βάικινγκζ λοιπόν και πολύ ωραία το πάει και θεέ μου τί υπέροχα μαλλιά είναι αυτά!! 





Δηλαδή σκέψου τώρα πόση ώρα πέρναγε η γυναίκα η Βάικινγκ να πλέξει όλο αυτό το κοτσιδομάνι. Και η έμπνευση! Πωπωωωωωω... Εγώ τα βλέπω, πιάνω να κάνω, άντε το πολύ ένα, δύο κοτσίδια μετά, εκτός του ότι πραμγατικά καμία σχέση έχω πάθει 3 λουμπάγκα, τα χέρια μου πονάνε και όπως είπα πραγματικά καμία σχέση.

Ας αφήσουμε όμως τα κοτσίδια και ας πιάσουμε πιο σοβαρά θέματα που αφορούν τη σειρά όπως:

  1. Όσο πάνε λίγο τους στρίβει ολονών. Αυτόν τον Φλόκι δηλαδή εγώ πλέον τον δέρνω.
  2. Ο Άγγλος ο βασιλιάς πολλά προβλήματα, κάθαρμα μεγάλο αλλά να σου πω, έτσι ήταν τότε και ξέρει αυτός.
  3. Αυτηνής της μικρής γιατί δεν της αρέσει αυτή η ωραία ουλή που έχει στη μούρη? Πραγματικά, γι αυτό που έπαθε της κωλοέκατσε πιστεύω και θα 'πρεπε κι αυτή να ηρεμήσει λίγο με τη φάση της. Υπάρχουν και χειρότερα. Βλέπε Σίγκι - μια ζωή στη δυστυχία, της φάγαν τον άντρα που δεν ήταν και της προκοπής, έχασε τη θεσάρα της την ωραία, ο άλλος ο αδερφός που βρήκε ό,τι να ναι και στο τέλος έγινε νταντά του λόχου του RAAAGNAAR LOTHBROOOK και τί κατάλαβε? Η μαύρη η μαρμάγκα την έφαγε.
  4. Η νυν γυναίκα RAAAGNAAR LOTHBROOOK αντιπαθητική ήταν και αντιπαθητική φαίνεται πως θα μείνει στην αιωνιότητα. Μικρή χαρά εκεί που κατάλαβε ότι ο RAAAGNAAR LOTHBROOOK συνεχίζει και χαίρεται τη ζωή και μακριά της και έφαγε στη μάπα αυτά που έκανε μ εκείνη ο RAAAGNAAR LOTHBROOOK στην καλή τη Λάγκερθα την πολεμίστρια με το γαμάτο μαλλί.
  5. Με το κεφάλι του RAAAGNAAR LOTHBROOOK τί γίνεται? Ωραίο το εφέ και πολύ γοητεία φάση στην αρχή και λίγο η μούρλα και όλα αλλά τελευταία τον βλέπω και φοβάμαι γι αυτό το σβέρκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου