Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Πόρτες!

Γειά σας και πάλι!
Εδώ θα δείξουμε πόρτες. Τις πόρτες του σπιτιού, γιατί αυτές είχα πρόχειρες και σήμερα έφτιαξα μία ακόμα και πολύ χάρηκα οπότε να κι ένα γραπτό με φωτό εδώ να θυμόμαστε όλοι αυτή τη μέρα με χαρά και νοσταλγία.

Εδώ προηγούμενες βαφές-κατασκευές πόρτας:

1. Πόρτα Tardis, είναι η πόρτα του μπάνιου και it's bigger on the outside γενικά not the other way around γιατί bathroom, small. Επίσης μέγα λάθος με το phone call που θα έπρεπε να είναι public call αλλά can't be bothered. Γαμεί!


2. Πόρτα Sherlock μαυροπινακέ σχεδιασμένη με άσπρη και κίτρινη κιμωλία. Από πάνω κρέμεται κουδουνίστρα κόκκινος ιπποπόταμος και χριστουγεννιάτικη μπάλα unicef γιατί γιατί όχι.


3. Πόρτα Music Hound & Co Ltd. δικής μου εμπνεύσεως επίσης μαυροπινακέ αλλά προφανώς πράσινοπινακέ με άσπρη και κίτρινη κιμωλία και πάλι. Μέσα από αυτή την πόρτα γίνονται μουσικές.


4. Σημερινή πόρτα της randomίλας το κάγκελο, του τύπου βρήκα φωσφοριζέ χρώματα κι έπρεπε κάτι να βάψω!!! Ιδού λοιπόν και με ταμπέλα από ironing beads που λέει τί έχει μέσα εκεί, δηλαδή ένα πλυντήριο ρούχων. Παρατηρούμε επίσης πώς οι βλακίες που έχω κάνει έχουν μετατραπεί σε μα καλά εννοείται ότι μου έσταξε επίτηδες η μπογιά.

Αυτά. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Μένει άλλη μία πόρτα, θα δούμε τί θα πάθει σε επόμενο επεισόδιο.

Μπάι μπάιιιιιιιιιιι! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου